здійснює підготовку фахівців за такими спеціальностями:
Освітній ступінь «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», включає такі освітні програми:
- Харчові технології та інженерія;
- Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.
Освітній ступінь «Бакалавр» зі спеціальності 161 «Хімічні технології», включає освітню програму:
Освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» включає такі освітні програми:
- Технології цукру та полісахаридів;
- Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв;
- Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів;
- Технології органічних харчових продуктів;
- Технології продуктів бродіння і виноробства;
- Технології зберігання, консервування та переробки м’яса;
- Технології зберігання, консервування та переробки молока;
- Технології морозива, заморожених десертів та напівфабрикатів;
- Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів;
- Технології зберігання і переробки зерна;
- Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення;
- Технології дієтичних добавок;
- Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів;
- Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів;
- Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів;
- Технологічна експертиза та безпека харчової продукції.
Освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» включає освітню програму:
- «Якість, стандартизація та сертифікація» (підготовка фахівців здійснюється з 2011 року).
Освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» включає освітню програму:
- Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (підготовка фахівців здійснюється з 2015 року).